قیمت سکه و ارز
۱۳۹۴/۰۹/۲۳ - ۱۳:۲۹
شمشیربازی جایزه بزرگ آمریکا

پایان کار نمایندگان ایران/ عابدینی به قهرمان جهان باخت

مجتبی عابدینی با شکست مقابل نفر نخست رنکینگ جهانی از راهیابی به جمع ۱۶ شمشیرباز برتر جایزه بزرگ آمریکا بازماند.

 پایان کار نمایندگان ایران/ عابدینی به قهرمان جهان باخت

به گزارش سراج24، به نقل از سایت فدراسیون شمشیربازی، نمایندگان ایران در رقابت‌های شمشیربازی جایزه بزرگ آمریکا که در دانشگاه هاروارد بوستون جریان دارد، به کار خود پایان دادند.

مجتبی عابدینی که با شکست 15 بر 13 مقابل شمشیرباز روس به جمع 32 نفر برتر راه پیدا کرده بود در این مرحله به آلکسی یاکیمنکو از کشور روسیه که در رقابت‌های کازان به عنوان قهرمانی رسید با نتیجه 15 بر 11 تن به شکست داد.

این رقابت‌ها با حضور 47 کشور دنیا در حال برگزاری است و تنها 14 کشور در جمع 32 شمشیرباز برتر نماینده دارند.

علی پاکدامن، دیگر نماینده ایران، با حساب 15 بر 13 و در رقابتی نزدیک مقابل شمشیرباز مجارستان تن به شکست داد و با کسب رتبه 48 به کار خود پایان داد.

محمد رهبری با نتیجه 15 بر 11 مقابل شمشیرباز ایتالیایی شکست خورد و با عنوان 41 به کار خود پایان داد.

این رقابت‌ها با حضور 162 شمشیرباز در بوستون آمریکا برگزار می‌شود.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••